קיסריה? בקושי לרידינג נמכרו הכרטיסים"
חגי אוזן בפינתו השבועית שופך אור אחר על העזיבה של מושיק עפיה את אייל גולן ומספר לרועי בן חמו כמה דברים מעניינים. האזינו לפינה המלאה
בטריבונה חמישי, 11 אוגוסט 2016 20:13"הפרסום זה לא המהות, הוא חומר בערה למוצר. ומה המוצר? זו המוזיקה. מסתכלים לעבר מושיק עפיה ורואים שזה שוב מה שהציג פעם ושאנשים שבעים ממנו. הוא היה צריך להציג דברים חדשים. הוא חי בתקופת "חלום מתוק", בימים שלהיט אחד הפך את המדינה. כאן אפילו להיט אחד לא היה לו". חגי אוזן מנהלה האישי של נסרין קדרי בחברת "ליאם הפקות" רואה אחרת את עזיבתו של מושיק עפיה את אייל גולן וחברת ליאם הפקות.
"שנייה אחרי שמושיק עפיה זכה בהאח הגדול אנשים כבר דיברו על קיסריה אבל בקושי לרידינג הצלחנו למכור את הכרטיסים", תיאר אוזן לרועי בן חמו בתכנית "סחוטרי" ברדיו גלי ישראל. "שלא יספרו סיפורים. רק המוזיקה מוכרת כרטיסים. אני יכול להגיד לך סוד קטן, אייל גולן היה מגיע לבית של מושיק ומשמיע לו חומרים שלו, ואייל ניסה לעזור, אבל בסופו של דבר מושיק בחר את השירים, הייתה לו יד חופשית לחלוטין.. גם מרצדס בלי נהג לא נוסעת לבד. מושיק החליט שהוא יודע איך לנהל אז בבקשה, שיהיה לו בהצלחה".
(התכנית "סחוטרי" עם רועי בן חמו משודרת בימים א'-ד' בשעה 17:00 ברדיו גלי ישראל 94 FM)




